Het is helaas niet mogelijk om vandaag te bestellen maar wel voor een later moment.
Tonkatsu - Japanese porkchop Tonkatsu is een Japans gerecht dat bestaat uit een gepaneerde, gebakken / tempura varkenskotelet. Geserveerd op rijst met fijngesneden witte kool en tonkatsu saus.
Ricebox duo Every weekday a different combination! Only Lunch Pick-up between 12.00-14.00
Vijf kruiden bief Zacht gegaarde runderschenkel, koud, gesneden in plakjes. Slowly cooked beef shank, cold, cut into slices.
Bang Bang kip Gepocheerde kipfilet hand geplukt met geurige sesam dressing. Tender poached chicken with fragrant sesame dressing. (pinda's als garnering, bij allergie graag vermelden!)
Sesamzaad en sojaBorrelbox borrelbox gevuld met: 6x chickenwings, 6 phoenixbollen, 4x tatsuta en 2x frites Box filled with chicken and fries.
Japanse gefrituurde garnalen - Ebi Fry is a Japanese fried shrimp made with succulent shrimp coated with Panko breadcrumbs and fried till golden brown.
Fu Qi Fei Pian - Hot spicy beef from Sichuan province Rundvlees in een pittige sesam dressing. Dit is een bekend streetfood gerecht uit Sichuan.
Guo Tie - Potstickers Potstickers are pan fried dumplings.De dumpling wordt gebakken in een gietijzeren pan en vervolgens gestoomd tot ze gaar is met een mooi goudbruine bodem vandaar de bijnaam.
Ha Kau - Shrimp dumpling Huisbereide wereldvermaard Cantonees DimSum dumpling, Ha Kau, gevuld met garnalen gestoomd in bamboe mandje 4 stuks.
Mao dou - soy beans Steamed soy beans. Gestoomde sojabonen.
Spicy beef sichuan style. Heet en pikant rundvlees zoals ze alleen in Sichuan kunnen maken.
These are delicious dumplings with red oil sauce. Een smaakexplosie die alle andere dumplings doet verbleken. Portie 4 stuks.
Samosa Gefrituurde groene Samosa’s met vegetarische vulling. Per portie 4 stuks.
Gevulde ‘Siu Mai’ is naast de Ha Kau de andere meest bekende en geliefde Dim Sum dumpling gevuld met gemarineerd kipgehakt met o.a. Tungku, Chinese champignons in een stoommandje 4 stuks.
Suan La Tu Dou Si Julienne gesneden aardappelreepjes roergebakken in rijstazijn met pepers.
Sùshí jiaozi Vers huisbereide vegetarische dumplings; gestoomse dumplings met een dun deegvel van tarwemee, gevuld met groente, boomzwammen, glasnoedels en gekruid met versgemalen peper.
Vegetarische loempia's Handgevouwen krokante snack met vegetarische vulling 4 st.
Yakitori Yakitori’s zijn gegrilde malse kipspiesjes uit Japan geglaceerd met Teriyaki saus. Per portie 4 spiesjes.
Chinese loempia's | springrolls Krokante loempia's gevuld met kippenvlees, groente en glasnoedels. 2 stuks per portie
Zha wan tan Deze gefrituurde dumplings zijn heerlijk met dipsaus. Portie 4 stuks.
Poké California - ??? Avocado's zijn een voedingsrijke vrucht die ongeveer 20 vitaminen en mineralen bevat. Avocado en zalm combo is in California ontstaan het is een smakelijk en voedingsrijke combinatie.
Poké Doufu Gan - ??? Vegetarisch, topping met 'Doufu gan' samengeperst doufu blok met 5-kruiden melange.
Poké Ebi Dama - ??? Ebi dama zijn garnalen, deze zijn goed voor het hart - een persoon met een gezond hart is een gelukkig persoon.
Poké Ebi Furai - Ebi Fry is Japanse gefrituurde garnaal met een krokant jasje van panko.
Poké Maguro - Maguro is blauwvintonijn. Wij gebruiken Akami, een kwaliteit ssoort, die zich kenmerkt door de dieprode kleur en het mageere vetgehalte.
Poké Sake - Sake betekent zalm. Het is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen.
Poké Tatsuta - Kip Tatsuta geeft een manier van frituurwijze aan. Na het marineren van vlees, wordt het bestrooid met Japanse katakuri-ko (aardappelzetmeel) voor het bakken.
Poké toku sen Toku sen is met tonijn en zalm !
Gebakken rijstnoedels Vers huisbereide rijstnoedels, roergebakken met groente. Maak uw keuze de optie om dit gerecht verder af te maken.
Gebakken udon
Gebakken rijst Vers roergebakken rijst. Kies uit de verschillende toevoegingen.
Gebakken noedels Vers huisbereide noedels, maak uw keuze uit de opties.
Een signatuur gerecht met krachtige bouillon getrokken van runderbotten met specerijen daarbij zacht gegaard rundvlees en heerlijke verse noedels.
Dan Dan Mian Sichuan signatuur noedelgerecht, pittig met varkensgehakt saus en ya cai (gefermenteerde groente).
Zhajiang-saus wordt gemaakt door roergebakken gemalen varkensvlees te laten sudderen met zoute gefermenteerde sojabonenpasta.
Hé fen tang Soep met huisgemaakte rijstnoedels
Kimchi ramen noedels soep Ook gemaakt van tarwe, ramen noedels zijn veel dunner en langer dan udon en hebben eveneens lekker bite
Chinese noedels soep Dagelijks vers bereide Chinese kippenbouillon van verse karkassen en hele kippen. Noedelsoepen basis met tarwenoedels of soba noedels (glutenvrij) met chinese groenten. => Extra vis/vlees topping naar keuze
Een pittige lichtzure soep met limoengras, galangal en kaffir limoenblad. Samen met rijstnoedels een snel gerecht. De geroosterde Thaise chilipasta zorgt voor de volle smaak van deze soep.
Japanse Udon noedel soep Udon is Japanse chewy, zacht dikke tarwenoedels met een neutrale smaak die goed past bij smaakvolle bouillons
Garnalen groene asperges Roergebakken knapperige asperges met gepelde garnalen | Stirfry green aspargus with peeled prawns
Garnalen yu xiang. Het dankt zijn naam aan de combinatie van warme, zoetzure smaken die heerlijk samengaan bij garnalen.
Gestoomde vis Gezonde gestoomde zeebaars met gember, bosui en soja saus | Healthy steamed seabass with ginger, spring onion and soy sauce | 500 gram
Soja en visGon Bao garnalen Roergebakken gepelde garnalen klassiek gerecht Sichuan keuken | GonBao prawn is one of the most classic dishes in Sichuan cuisine
Gebakken tonijn bedekt met krokante sesam. Fried tuna with crispy sesame skin.
Peper Zout garnalen Gepelde garnalen in een licht knapperig jasje met peper zout mix. Peeled shrimps in a light crispy coat with pepper-salt mix.
Zalm in teriyaki saus Salmon in teriyaki sauce.
Zacht gepocheerd victoriabaarsfilet is een favoriet Sichuan gerecht, vanwege olieachtige maar niet vette, pittige zachte vis.Tender poach fish fillet a favourite Sichuan dish, because of its oily but not greasy, spicy but not dry, tender meat
Soja en visAubergine yu xiang, Sichuan gerecht met intense smaken; knoflook, gember, chili pasta en rundergehakt. YuXiang eggplant, a Sichuan dish with intense flavours of garlic, ginger,chili paste and beef mince.
Sesamzaad en sojaBief oestersaus Oestersaus is een donkerbruine hartige saus, heerlijk met rundvlees. Oyster sauce is a dark brown savoury sauce, delicious with beef.
Schaaldieren en sojaBief zwarte pepersaus Beef fillet slices with black pepper sauce.
SojaGong Bao kip Malse kipblokjes heeft o.a. authentieke groene Sichuan peper “Qing huajiao”. Dit brengt de signatuur smaak van pittig en verdovend teweeg al zijnde ‘ma-la’ met een kenmerkend tintelend mond-lipgevoel effect.
Kip cashewnoten Smaakvolle kippendijen vlees met krokant gebakken cashewnoten. Stir fried boneless chicken thigh with roasted cashews and vegetables.
Kip peper en zout Roergebakken peper & zout melange met specerijen maken deze kip mals van binnen met een krokant jasje. Stirfried pepper and salt mix with crispy chicken. Glutenfree optional.
Thaise basilicum kip Stirfried chicken with Thai basil. Roergebakken kip met Thaise basilicum.
Zoet zure kip Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables. Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groeten.
Kip met zwarte bonen The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean. De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
Krokante eend yu xiang Een bijzonder smakelijke gevogelte op zeer krokante wijze bereid en geserveerd met yu xiang saus. Een knapperige korst met zacht vlees gecombineerd met een warme, zacht zoetzure smaak.
Krokante eend zoete surprise De gefermenteerde tarwepasta geeft de zoete umami smaak aan de eend. The fermented wheat past gives a sweet umami to the duck.
Lamsvlees komijn Een smaak explosie uit Xinjiang, vers gebakken komijn met mals lamsvlees. A taste explosion from Xinjiang, fresh fried curmin with tender lamb meat.
Ma po doufu Zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus en gehakt daar blijf je van eten. Soft fried soybean cubes in a spicy Sichuan meat and peper sauce.
Shui zhu niu rou staat voor “rundvlees in brandend water” vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers. Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers.
“Shui zhu yang rou” wordt eveneens bereidt met de drie Sichuan pepers, huajiao, lajiao en qingjiao pepers als “lamsvlees in brandend water”.
Shui zhu varkensvlees staat voor varkensvlees in brandend water met Sichuan huajiao, lajiao en qingjiao pepers. Pork in burning water, intense flavours in red burning sauce.
Yu xiang varkensfilet Zeer bekend gerecht uit de Sichuan keuken met zout, zoet, zuur en hete smaken. A common dish in Sichuan cuisine. Yuxiang is one of main traditional flavors in Sichuan with salty, sweet, sour, hot and fresh tastes.
Zoetzure varkensvlees De zoetzure smaak combineert mooi met varkensfilet, de zoetzure saus en verse ananas.
Top US Black angus rundvlees met jus, roerbak groenten en patat.
Geroosterde kippendijen in Vietnamese marinade. Geurig en aromatisch met limoengras, oestersaus en tapioca meel (glutenvrij). Fragrant and aromatic with lemongrass, oyster sauce and tapioca flour (gluten free).
Geroosterde buikspek van super kwaliteit heeft een knapperige huid met sappig en zacht vlees.
Prime beef 100% sappig rundvlees 180 gram huisrecept met ijsbergsla, tomaat, cheddar kaas, salade en patat frites Prime beef 100% juicy meat 180 gram home recipe with iceberg lettuce, tomato, cheddar cheese, salad and fries
Hui guo rou Sichuan buikspek dubbel bereidingswijze, eerst gepocheerd met aromaten. Vervolgens in dunne plakjes gewokt met sojabonenpasta.
Cantonees geroosterd varkensvlees met o.a. 5 kruiden specerij, groentemix en witte rijst
met friet en salade
alleen vlees
Aubergine yu xiang, Sichuan gerecht met intense smaken; knoflook, gember, chili pasta. Vegetarisch YuXiang eggplant, a Sichuan dish with intense flavours of garlic, ginger,chili paste. Vegetarian
Sesamzaad, soja en vegetarischEi doufu peper en zout Vegetarische fluweel zachte ei doufu medaillons met aromatische peper en zout mix. Velvety vegetarian tofu medaillions with an aromatic pepper and salt mix.
Groentemix Vegetarisch roergebakken groentemix samengesteld op smaak, kleur en vitamines. De frisse kleuren en krakende dagverse ingrediënten is heerlijk op zichzelf en combineert ook met andere gerechten.
It is called ‘red-cooked’ because it involves the use of soy sauce and chili oil, which turns it into a gorgeous reddish color. The tofu imbues all the goodness from the braising liquids and becomes deeply flavorful.
Koningsoesterzwam met ei doufu en. King oyster mushroom with egg todu (in case of vegan -ask for standard doufu, please add a remark)
Konings oester zwam met peper en zout Vegetarisch gerecht het heeft een amandelgeur en heeft een dik vlezig structuur.
Vegetarische Mapo Doufu, zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus daar blijf je van eten. Zuur, zoet, bitter, pittig en zout vormen de ?? (wuwèi) - de vijf basisaroma's.
Seizoensgroenten Wisselende week keuze Chinese groenten Paksoi/ CaiXin (Choisam) / Jiecai (kaichoi) / Wo sun
Sichuan spitkool Spitskool maar dan met Sichuan pepers. Tijdens het roerbakken vermengen de aroma’s van spitskool en Sichuan pepers samen in een vegetarisch gerecht met een smakelijke kick.
VegetarischDry-fried French beans with minced pork and preserved vegetables (gan bian sì jì dòu).
Broodje gezond French bread with ham, cheese, lettuce and tomato.
Broodje zalm. Home cured salmon with french bread.
Broodje yakitori Yakitori’s zijn gegrilde malse kipspiesjes uit Japan geglaceerd met Teriyaki saus op een warm broodje.
Bánh mì Cha siu varkensvlees heeft een unieke diepe barbeque smaak en daarmee populair Vietnamees baguette. Bánh mì Cha siu, roasted pork meat has a deep bbq flavor a popular Vietnamese sandwich.
SojaBánh mì met Vietnamese geroosterde kip is gemarineerd met citroengras en oestersaus. Vietnamese sandwich with roasted chicken marinated with lemongrass & oystersauce.
Schaaldieren, soja en visBánh mì vegetarisch omelet op Vietnamese wijze met gesnipperde ui en sojasaus. Vietnamese vegetarian egg omelette with onion & soy sauce.
Ei en sojaSmeuige brownie met krokante bovenlaag en echte Callebaur chocolade stukjes
Huisbereide Mango-Kokos taart met vegan taartdeeg, lactose-vrij gevuld met huisbereide Mango coulis en kokos vulling.
Omdat Macau een Portugese kolonie was, zijn eitaartjes in Macau-stijl een variatie op de pastel de nata, beïnvloed door eiertaartjes Guangzhou-stijl. Per stuk.
Black Pearl Bubble Milk Tea - Zwarte parels melk thee. Donkere zwarte oolong thee standaard met tapioca balletjes (cassave en glutenvrij) , bruine suikerstroop. In het keuzemenu kan je de bereiding aangeven.
De natuurlijke bron Acqua Panna ligt in Toscane, 25 km van Florence. Dit zuivere water, afkomstig uit een beschermd milieu, is licht gemineraliseerd (141mg / L). Acqua Panna is het officiële watermerk van de International Vereniging van de Sommelerie.
This smoothie may not have any greens in it, but the color tells you that it’s full of some super healthy green stuff nevertheless; vitamin- and mineral-rich matcha powder and avocado, that is. This filling smoothie tastes creamy and keeps you energized and satiated.
MelkDit is volgens vele kenners hét enige echte gemberbier. Gemaakt van de beste chinese gember en vol en kruidig van smaak. Perfect voor het maken van cocktails of gewoon lekker zo om direct van te genieten.
Fentimans Rose Lemonade is gemaakt met het sap van echte citroenen en pure Rose Otto olie uit de wereldberoemde Rose Valley in Kazanlak, Bulgarije. Hij levert een prachtige, verfrissende smaak met een uniek aroma
Coconut water van Foco is gemaakt van het vocht uit een jonge kokosnoot. Het bestaat voor een groot deel uit water, maar het is rijk aan voedingsstoffen. In de Tropische landen is kokoswater populaire en onmisbaar. Het is dorstlessend en verfrissend.
Pimento zorgt voor een enorme kick. Een echt pittig gemberbier aangevuld met natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit, limoen, ginseng en oregano.
SAN PELLEGRINO® laat subtiele rotstoetsen ontsnappen met een lichte zuurtegraad, ideaal voor de overgang tussen gerechten. De fijne, geraffineerde belletjes combineren een frisse en bruisende toets met allure en smaakgenot.
Asahi Super Dry wordt gebrouwen volgens een authentiek Japans recept om het een droge, knapperige smaak en een snelle, zuivere afdronk te geven die nooit blijft hangen. De Japanners noemen dit Karakuchi.
Black IPA van De 7 Deugden is een vol, hoppig en donker bier met een aangename bitterheid, mild roast en fruitige hoptonen.
Het bier is geboren in Mexico en grootgebracht op het strand. Corona pils inspireert mensen om meer tijd buitenshuis door te brengen.
Het aroma beantwoordt aan de karakteristieken van de Amerikaanse India Pale Ale, een hopbittere bierstijl met fruitige tonen van pompelmoes en perzik.
Een fris, pittig session ipa-bier boordevol smakelijke citrus- en grapefruithop.
Did you know this beer is gluten free? We remove gluten from our barley malt by using a special technique that brings the amount of gluten below the allowable threshold. Losing the gluten, keeping the flavour!
Een kruidige, maar licht zoete Tripel. Deze Tripel is verrijkt met een vleugje kruidnagel, wat het bier een zoet en kruidig karakter geeft. Het voelt rond en fluweelzacht in de mond met een lange afdronk.
Somersby is een premium appelcider met een fruitig aroma en een frisse, volle en pure appelsmaak. De verrassend frisse, “crispy” smaak van Somersby komt het best tot zijn recht wanneer het met ijs wordt geserveerd.
ZwaveldioxideDit bier vernoemd naar de stad waarin het gebrouwen wordt, is verrassend, origineel en uniek van smaak.
Dit is een culinair speciaalbier: De Fourchette is een blend van tripel en witbier waarvoor verschillende hopsoorten en gistvariëteiten zijn gebruikt. Smaken van fruit, florale tonen, citrusinvloeden en koriander kom je hierin tegen.
Dit is een culinair speciaalbier: De Fourchette is een blend van tripel en witbier waarvoor verschillende hopsoorten en gistvariëteiten zijn gebruikt. Smaken van fruit, florale tonen, citrusinvloeden en koriander kom je hierin tegen.
Open geur met bloemen, peer, appel, een hint van mango, heerlijk geurig en breed, een zachte inzet, met een levendige en frisse smaak, zacht en rijp, groene appel, mooie zuren, maar ook een lichte zoetimpressie. Ideaal als aperitief.
Licht en sappig, vleugje kiwi en wat perzik, open en lichtvoetig, zacht en sappig, een vleugje mint, wat aangename zuren na. Heerlijk bij kip en vis.
Proef de intense en volle smaak, vol verleiding en met een mooie frisheid. Puur en smaakvol. Goede keuze bij rood vlees, kipgerechten, en noedels.
Heerlijk rijk en rijp fruit in de smaak, pruimen, confituren, weer een lekker vleugje peperigheid in combinatie met fraai in de smaak verweven hout; de tannines zijn mooi zacht en van een uitstekende kwaliteit.
Bestek - kies uw eenmalig bestek -choose your cutlery
Cadeaubon te gebruiken in ons restaurant bij het afrekenen. Giftcard can be used when settling the bill in the restaurant.
Cadeaubon te gebruiken in ons restaurant bij het afrekenen. Giftcard can be used when settling the bill in the restaurant.