- *Stokbrood en Sauzen* -

Bakje Kerriesaus

Bakje Knoflooksaus

Bakje Kruidenboter

Half Stokbrood

Heel stokbrood

- *Voorgerechten* -

Carpaccio

Champignons Dordogne

Garnalen Planchia

Gegratineerde Champignons

Mosselen

Sate Dordogne

Wijnberg slakken

- *Soepen* -

Mosterd soep

Ossenstaart soep

Tomatensoep

Uiensoep

Vissoep

- *Visgerechten* -

Gebakken Tongfilet

Slibtong

Vis Trio

Zalm Hollandaise

- *Vleesgerechten* -

Black Angus Steak

Gegrilde Kipfilet

Kalfschnitzel

Saus keuze

Kalfslever

Kip Saté

Lady-steak

Bereidingswijze

Lams-Rack

Bereidingswijze

Lamshaas

Bereidingswijze

Mixed-Grill

Salade Black Angus

Saté Babi

Spareribs

Spies Onwies

T-bone Steak

Bereidingswijze

Tournedos

Bereidingswijze

Varkenshaas

- *Bijgerecht en Saus* -

Champignonsaus

Frites

Gebakken Champignons

Gebakken Ui

Gebakken Ui/Champignons

Gepofte aardappel

Pepersaus

Satesaus

Stroganoffsaus

Warme Knoflooksaus

Zigeunersaus

Ontwikkeling door Taurus Kassasystemen en Bandwerk.nl
Icon winkelwagen
0
Totaal: € 0,00